Cultuurreizen

De cultuurreizen van Thiosane Travel zijn geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de West-Afrikaanse cultuur. De basis van de organisatie bevindt zich in Bobo Dioulasso in Burkina Faso, maar je kunt met Thiosane Travel reizen naar vrijwel alle landen in West Afrika. We hebben ervaring met reizen in Burkina Faso, Mali, Guinee en Ghana.

Je ervaart een totaal andere bevolking en cultuur in al zijn facetten. Het programma bestaat uit excursies naar traditionele dorpen, musea en natuurgebieden en optioneel ook workshops muziek, dans en beeldende kunst. Deze reis is voor een ieder, jong en oud, die zijn blik wil verruimen en meer wil leren over een andere manier van denken en leven. Je kunt een individuele (maatwerk) reis boeken, maar ook meegaan met een groepsreis

Je kunt bij Thiosane Travel met deze kennismaking verder gaan dan de meeste andere reisaanbieders. Door ons grote netwerk kun je bij mensen thuis het dagelijkse leven van dichtbij meemaken.

Wat mag je van deze reis verwachten?

  • Een zorgeloze, veilige en ontspannen culturele vakantie.
  • Een interessant en veelzijdig programma zonder verplichtingen.
  • Alles wordt voor je geregeld door een ervaren en deskundige reisleider van Thiosane Travel, die elk jaar meerdere maanden in Afrika verblijft. Hij kent niet alleen alle bijzondere plekjes, maar heeft nauwe banden met de lokale bevolking, waarmee je veel in contact kunt zijn.
  • Geen luxe, maar voldoende comfort voor een aangenaam verblijf.