Cultuurreizen

De cultuurreizen van Thiosane Travel zijn geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de West-Afrikaanse cultuur. De basis van de organisatie bevindt zich in Bobo Dioulasso in Burkina Faso, maar je kunt met Thiosane Travel in alle landen in West Afrika. We zijn gespecialiseerd in rondreizen met onze eigen terreinauto.

Je ervaart een totaal andere bevolking en cultuur in al zijn facetten. Het programma bestaat uit excursies naar traditionele dorpen, musea en natuurgebieden en optioneel ook workshops muziek, dans en beeldende kunst. Deze reis is voor een ieder, jong en oud, die zijn blik wil verruimen en meer wil leren over een andere manier van denken en leven. Je kunt een individuele (maatwerk) reis boeken, maar ook meegaan met een groepsreis

Je kunt bij Thiosane Travel met deze kennismaking verder gaan dan de meeste andere reisaanbieders. Door ons grote netwerk kun je bij mensen thuis het dagelijkse leven van dichtbij meemaken.

Wat mag je van deze reis verwachten?

  • Een zorgeloze, veilige, goed georganiseerde en ontspannen culturele vakantie.
  • Een interessant en veelzijdig programma zonder verplichtingen.
  • Alles wordt voor je geregeld door ervaren en deskundige reisleiders van Thiosane Travel. Zij kent niet alleen alle bijzondere plekjes, maar hebben ook nauwe banden met de lokale bevolking, waarmee je veel in contact kunt zijn.