Veiligheid

Thiosane Travel biedt de grootst mogelijke veiligheid die een reisorganisatie kan bieden voor Burkina Faso. Zo worden wij continue door het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade op de hoogte gehouden van mogelijke risico’s en calamiteiten. Wat nog belangrijker is, is dat wij een uitgebreid netwerk hebben dat ook voor de veiligheid wordt ingezet. Zo staan wij in contact met politiefunctionarissen in de stad en op het vliegveld  en met artsen en specialisten. Wij hebben hulpscenario’s klaar liggen voor de meest denkbare situaties. Bij navraag bij onze reizigers is gebleken dat zij zich bij ons in Afrika nog veiliger voelen dan veel luchthavens en toeristische trekpleisters in Europa.

Burkina Faso behoort tot een van de veiligste landen van Afrika. Zoals overal op de wereld wordt je veiligheid vooral bepaald door je kennis van het land: waar kun je beter niet komen, wanneer en met wie. Voor zover je die kennis niet hebt, heeft de reisleider van Thiosane Travel die wel en met hem ben je even veilig als (of nog veiliger dan) in Nederland.                                                                                  
We streven er ook naar om na zonsondergang niet buiten de stad te reizen.

Reizigers van Thiosane Travel worden geleerd waar op te letten, zodat je na een korte zelf op een veilige manier op stap kunt gaan. Daarnaast beschikken wij over een aantal zeer betrouwbare begeleiders.