Over Thiosane Travel

Thiosane Travel is al sinds 2002 een van de beste reisorganisaties voor het organiseren van reizen in West Afrika. Wat ons uniek maakt, is dat wij de enige reisorganisatie zijn die zich heeft gespecialiseerd in reizen met de auto door dit hele gebied.                             

We bieden jou zowel groepsreizen als individuele reizen aan.
De reizen zijn ideaal voor mensen die niet alles zelf willen regelen, maar wel zelf willen kunnen bepalen wat te doen.
Maatwerk met aandacht voor individuele wensen dat is kenmerkend voor onze reizen.

We organiseren:

  • culturele rondreizen, waarbij je zoveel mogelijk ziet van het land en het volk.
  • buitensportreizen, waarbij je actief bezig kunt zijn met wandeltochten, boottochten of sportklimmen.
  • workshops en cursussen, waarbij je kunt musiceren, dansen of een ambacht beoefenen.
  • studiestages en vrijwilligerswerk, waarbij je je opleiding doet, maar vooral veel leert van een andere cultuur en gewoontes.

 

 

                                                                                 

 

Wat je van ons mag verwachten:

Goede informatie en voorbereiding

Reizen door Afrika is niet hetzelfde als op vakantie gaan in Europa of Amerika. We vinden het daarom belangrijk om de vakantie samen met jou goed voor te bereiden via de mail, telefoon of via een persoonlijk gesprek.
Ook tijdens de reis zelf geeft de reisleider op vaste tijden informatie over het dagprogramma. En is hij uiteraard steeds beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

Gemak

Van het begin tot het eind van de vakantie mag je rekenen op een prettige ondersteuning, waardoor je volop kunt genieten van je reis.
Wij hebben vele jaren ervaring en kunnen gebruik maken van een uitgebreid netwerk waarmee we je de grootst mogelijke zekerheid kunnen bieden voor een geslaagde reis of waarmee we zo nodig, oplossingen kunnen vinden bij problemen.

Comfort

We zorgen voor de comfort waar jij voor kiest voor een aangename vakantie. Zo kun je kiezen voor het  logeren in hotels die voldoen aan de basiseisen: veilig, schoon en met voldoende voorzieningen.
Wil je meer luxe, dan is dat meestal goed in te passen binnen onze reizen. Vraag vooraf naar de mogelijkheden en de kosten.

Veiligheid

Thiosane Travel biedt je de grootst mogelijke veiligheid die een reisorganisatie kan bieden voor West Afrika. Wij hebben een uitgebreid netwerk hebben dat voor je veiligheid wordt ingezet. Zo staan wij in contact met politie- en douanefunctionarissen en met artsen en specialisten. Wij hebben hulpscenario’s klaar liggen voor de meest denkbare situaties.

Bij navraag bij onze reizigers is gebleken dat zij zich bij ons in Afrika nog veiliger voelen dan veel luchthavens en toeristische trekpleisters in Europa.

Zoals overal op de wereld wordt je veiligheid vooral bepaald door je kennis van het land, de mensen en de gebruiken. Voor zover je die kennis niet hebt, heeft de reisleider van Thiosane Travel die wel en weet hij wat wel en niet te doen, wanneer iets wel of niet te doen en waar wel en niet te komen.

Kwaliteit

Thiosane Travel biedt jou de best mogelijke kwaliteit. We doen er alles aan om te zorgen dat onze reizen goed en probleemloos verlopen. We selecteren zorgvuldig onze lokale samenwerkingspartners en bereiden hen voor op wat er van hen verwacht wordt. Uiteraard zijn we zelf als reisleider aanwezig om zo nodig bij te sturen. Tijdens de reis staan we open voor suggesties en kritiek en we spelen flexibel in op wensen en onverwachte omstandigheden.