Over Thiosane Travel

Reizen met Thiosane Travel in West-Afrika.

Thiosane Travel is een van de beste reisorganisaties voor het organiseren van reizen in West Afrika. We organiseren reizen naar Burkina Faso, Mali, Guinee, Benin, Togo, Ghana, Ivoorkust, Liberia, Sierra Leone, Guinee Bissau, Gambia en Senegal, kortom overal in West Afrika.

Een van onze specialiteiten is het organisere van mooie rondreizen door meerdere landen!

We organiseren:

We bieden zowel groepsreizen als individuele reizen aan. Met de mogelijkheid van maatwerk. Dat is mogelijk dankzij ons uitgebreide netwerk in Burkina Faso en omringende landen, waar we met diverse betrouwbare organisaties en personen samenwerken aan de organisatie van onze reizen.
De reizen zijn ideaal voor mensen die niet alles zelf willen regelen, maar wel zelf willen kunnen bepalen wat te doen.
Aandacht voor individuele wensen dat is kenmerkend voor onze reizen.

Goede informatie en voorbereiding

Reizen door Afrika is niet hetzelfde als op vakantie gaan in Europa. We vinden het daarom belangrijk om de vakantie samen met de reizigers goed voor te bereiden. Op deze site is daarom veel informatie te vinden, inclusief praktische tips.

Bij groepsreizen organiseren we meestal een bijeenkomst om alles goed door te nemen, tips te geven en – voor degenen die dat willen – de visa te regelen.
Ga je alleen of in een kleine groep? Ook dan mag je rekenen op goede ondersteuning in de voorbereiding, via de mail, telefoon of via een persoonlijk gesprek.
Ook tijdens de reis zelf geeft de reisleider op vaste tijden informatie over het dagprogramma. En is hij uiteraard steeds beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

Wat je van ons mag verwachten:

Gemak

We regelen alles voor je. Van het begin tot het eind van de vakantie mag je rekenen op een prettige ondersteuning, waardoor je volop kunt genieten van je reis. Zo kunnen we je visum verzorgen, maar ook alles regelen voor de vlucht. Op locatie zorgen we ervoor dat het vervoer goed geregeld is.
Wij hebben vele jaren ervaring en kunnen gebruik maken van een uitgebreid netwerk waarmee we de grootst mogelijke zekerheid kunnen geven met vervoer, bij ziekte of ongevallen of andere problemen in West Afrika of Nederland.

We beschikken over een comfortabel gastenverblijf met toiletten, douches, bedden met muskietennetten en kamers met ventilatoren. Het terrein is ommuurd en er is dag en nacht een medewerker op het terrein aanwezig.

Er wordt in het gastenverblijf dagelijks voor je gekookt en gewassen.
Als je zelf de stad in wilt gaan of inkopen wilt doen op de markt, kunnen we zorgen voor een begeleider die alle plekjes en prijzen kent. Zo zorgen we voor een aangenaam verblijf.

Wij beschikken over begeleiders die Frans, Engels, Duits en Nederlands spreken.

Comfort

We zorgen voor voldoende comfort voor een aangename vakantie. We logeren in hotels die voldoen aan onze basiseisen: veilig, schoon en met voldoende voorzieningen.
Wil je meer luxe, dan is dat meestal goed in te passen binnen onze reizen. Vraag vooraf naar de mogelijkheden en de extra kosten.

Kwaliteit

Thiosane Travel biedt kwaliteit voor een betaalbare prijs. We doen er alles aan om te zorgen dat onze reizen goed en probleemloos verlopen. We selecteren zorgvuldig onze lokale samenwerkingspartners en docenten en bereiden hen voor op wat er van hen verwacht wordt. Uiteraard zijn we zelf als reisleider aanwezig om zo nodig bij te sturen. Tijdens de reis staan we open voor suggesties en kritiek en we spelen flexibel in op wensen en onverwachte omstandigheden.