Rondreizen door West Afrika.

Het organiseren van rondreizen door West Afrika is al sinds jaren de specialiteit van Thiosane Travel. Wij zijn de enige reisorganisatie die je meeneemt door meerdere West Afrikaanse landen. Je reist met een reisleider met kennis van de bevolking, de cultuur, de taal en de gebruiken. Voor de reisleider en Thiosane Travel komen jouw tevredenheid en veiligheid op de eerste plaats.

Thiosane Travel heeft een aantal auto’s tot zijn beschikking voor jouw reis. Uiteraard zorgen we er voor iedere reis voor dat de auto in de best mogelijke staat verkeert. Het is altijd mogelijk dat door de extreem zware weg- en klimaatomstandigheden er een mankement aan een auto optreedt, maar dit proberen we zo snel mogelijk te verhelpen en het levert over het algemeen geen vertraging van betekenis op. Er kan worden gekozen voor een comfortabele auto met airconditioning of een eenvoudige auto zonder airconditioning. In beide gevallen gaat het om robuuste vier wiel aangedreven terreinwagens die het meest geschikt zijn voor de West Afrikaanse omstandigheden.

Het is voor ons belangrijk dat de reis past bij jou. Geen mens is gelijk en dus zal ook geen enkel reisprogramma gelijk zijn. We stellen samen met jou het reisprogramma samen. Een aantal aspecten die bepalend zijn voor het samenstellen van het programma zijn je ervaring met reizen (in Afrika) en je interesses. Je kunt kiezen voor een comfortabelere en toegankelijkere reis met duurdere hotels, kortere rijtijden over toegankelijkere wegen of juist een meer uitdagende reis die meer ervaring vraagt, door meer afgelegen gebieden en met minder comfortabele overnachtingsmogelijkheden.

De reisthema’s kunnen variëren. Onderdelen die je in je reis kunt verwerken zijn: musea, traditionele dorpen, culturele bezienswaardigheden, festivals, natuurparken, markten, zee en stranden.