Werkzaamheden voor vrijwilligerswerk.

Je doet je vrijwilligerswerk in of bij de stad Bobo Dioulasso in Burkina Faso. Je krijgt de mogelijkheid om eerst kennis te maken met één of meerdere werkplaatsen om een keuze te kunnen maken. Je werkdagen, -tijden en -duur mag je, in overleg met je werkplaats en zover mogelijk, zelf bepalen. Zo kun je hele dagen of dagdelen werken. Je hebt ook de mogelijkheid om (in overleg) je werkzaamheden één of meerdere dagen te onderbreken. Je mag ook werken op meerdere plaatsen tegelijk of na elkaar.

De werkplaatsen die worden aangeboden kunnen zijn in een ziekenhuis, een school, een weeshuis, een centrum voor gehandicapten, maar ook in een atelier voor pottenbakken, houtsnijden, batikken, sierraden maken, kleding maken of bronsgieten. Eigenlijk kan er in vrijwel iedere sector en op alle werkgebieden werk worden aangeboden, dus laat het gerust weten als je iets anders zoekt.

Projecten.
Wij stimuleren ook het bedenken en uitwerken van projecten die je alleen of met anderen kunt uitvoeren.
Burkina Faso behoort tot een van de armste landen ter wereld waar het vaak ontbreekt aan efficiëntie en de middelen. Door middel van projecten kun je dit oplossen.