Welke stages en projecten.

Stages.                                                                                                                                                        Je doet je stage of vrijwilligerswerk in of bij de stad Bobo Dioulasso in Burkina Faso. De stageplaatsen die worden aangeboden zijn in:
– een ziekenhuis, verpleegkundige
– een apotheek, apotheker, apothekersassistent
– een kraamkliniek, kraamverpleegkundige
– een muziekschool, docent gitaar, docent piano, docent drum, docent zang, docent blokfluit
– een basisschool, onderwijzer

Daarnaast kunnen we een stageplaats voor je regelen in vrijwel iedere sector, dus laat het gerust weten als je iets anders zoekt.

Projecten.
Wij stimuleren ook het bedenken en uitwerken van projecten die je alleen of met anderen kunt uitvoeren. Dit kan in veel gevallen verwerkt worden als onderdeel van je stage.
Burkina Faso behoort tot een van de armste landen ter wereld waar het vaak ontbreekt aan efficiëntie en de middelen. Door middel van projecten kun je dit oplossen. Denk hierbij aan een kliniek waar niet voldoende geneesmiddelen zijn of een muziekschool waar instrumenten ontbreken. Denk hierbij ook aan het introduceren van medische- of onderwijsmethoden die meer resultaten geven.
Een onderdeel van je project kan zijn om dit onder aandacht te brengen van particulieren en bedrijven in Nederland om zo financiële middelen of materialen te krijgen voor het uitvoeren van je project.